HBF

Following the successful reworking (mid-project) of the interior scheme and spatial planning of the Booragoon branch we were engaged for the development and implementation of a new branch concept. 

 

The brief required a high level of acoustic privacy but an open visual environment with minimal structure. We developed a bespoke curved fabric enclosure and desk that provided a high level of acoustic attenuation while being of a height that would allow clear visibility between staff members. The pods could be wrapped in different coloured fabric in order to differentiate their function - colours that related to the customer wayfinding system we developed. These free standing pods were strategically positioned so as to create a secure back of house environment for staff without additional structure. Access to back of house areas was via a bespoke screen of timber rods.

 

An adjustable system of translucent panels was created for marketing displays and screening within the shopfront.